Første kamp: Undead vs. Witch Hunters

Scenariet – Treasure Hunt

Kampen var sat ind for at gennemsøge alle de nærliggende huse så hurtigt som muligt, så man kunne stikke af med skatten før modstanderen fik fat i den!

Tur 1:

Undead – Tha G/B-rave Looters:

Jeg fik den første tur og avancerede til de to nærliggende  bygninger med 3 forskellige grupper; første var en ene ghoul som søgte den første bygning, anden gruppe var necromanceren, Dean de Bone,  efterfulgt af sine hjerneløse, men noget brutale zombies, ledsaget af 3 dregs med buer. Sidst men ikke mindst, de sidste 3 ghouls med vampyren.

Efter at have søgt i de to første bygninger uden held, var der 2 bygninger tilbage, som var på Witch Hunternes banehalvdel.

Ingen kamp blev forløst i denne runde.

Witch Hunters – The Dark Brotherhood:

Patrick havde lugtet lunten med de hurtige Undead, og rent stratetisk tilbageholdt sig fra at søge i den nærmeste bygning, for hvis der ikke var flere bygninger tilbage, ville skatten automatisk være deri. Delt i 3 grupper blev Witch Hunter captain, Cafadir Victus, ledsaget af Adelas Srefnug og en Flaggelant. Warrior Priest, Erenir Robertson, holdt 3 warhounds i kort snor og Santor Kadati, en witch hunter, fulgte med i kamp.

Ud over dette, er der ikke meget andet at sige end…. RELEASE THE HOUNDS!!!!!

Tur 2:

Undead – Tha G/B-rave Looters:

Efter at have indset at Patrick, højest sandsynligt ville slippe afsted med kisten, var der dømt CARNAGE!!! Taktikken var at få slået så mange ud af Patricks styrker for at tvinge ham til at tage en routtest med 25% af enhederne Out of Action!

Den enlige ghoul indså at en kamp mellem 2 warhounds ville være en tabt kamp, så han bevægede sig uden for den vestlige bygning igen, for at være lidt i skjul for de to glubske hunde.

Med sølle 4 tommer, snegler gruppen af zombier sig afsted mellem to bygninger; den i vest, en som ligger i midten af bordet. De ser her den enlige ghoul komme stormende ud af bygningen til vest, helt forpustet. Bag zombierne stiller de 3 dregs, og necromanceren i skyde stilling. Hunchback Bill den sidste af de ialt 3 dregs, prøver at komme til højere højder så mulighederne for at skyde med sin bue. To af dregsne tager skuddet gående, og begge er tæt på at skyde sig selv i foden.

Igennem bygningen på midten bevæger Von Steiner, vampyren, med sine 3 ghouls som ledsagere frem mod hjørnebygningen mod nordøst, som også de fæle Witch Hunters har retningen imod. “De satans Witch Hunters skal ikke have deres fingre i MIN kiste… my precious!”, siger Von Steiner og slikker sig om læberne.

Witch Hunters – The Dark Brotherhood:

De to fremsendte warhounds har lugtet det nærmest rådne kød fra den enlige ghouls mundvig og ved den er her et sted i nærheden. Instinkttiv springer begge ud af bygningens vindue og til deres egen overraskelse finder de ghoulen gemme sig under vinduet. I deres spring bider de begge tøvende efter tur i håb om at fortære den skræmte ghoul, men forgæves. Den var nu alligevel lidt farlig synes de.

Witch Hunter Captain, Cafadir Victus, med påhæng spredte sig opdækkende ud omkring den nordvestlige bygning med militær præcision.

I den østlige side af feltet var situationen ved at tilspidse sig. De frontløbende warhounds tog front positionen for at afskærme sine ejere, som de er blevet trænet til. Warrior Priest, Erenir Robertson søgte imod det faldefærdige hus i håb på at finde kisten, men forgæves.  Santor Kadati, en witch hunter, tog dækning bag en barrikade af træ, klar til at besvare “ild” hvis nødvendigt.

Tur 3:

Undead – Tha G/B-rave Looters:

Da de to warhounds kom til syne ud af vinduet i den vestendte bygning, lugtede Zombierne frisk kød og væltede frem ad imod hundene som allerede havde overfaldet den ensomme ghoul. En af zombierne havde heldet med sig, da den med svingende arme, ved et rent tilfælde snittede en af hundene i halsen, som så besvimede OUT OF ACTION. Følgende op bag ved Zombierne havde, necromanceren, Dean de Bone, og de 2 dregs, Rumolus Bagdragger, Nicolas Schakotomb stillet sig i skydestilling, klar med deres forfærdelige skydeevner. Rumolus Bagdragger havde dog held med at ramme en warhound, men ikke alvorligt nok til at skade den. Dog tilsmilede heldet sig Dean de Bone, som lavede en overordentlig heldig fuldtræffer og tog en flaggelant Out of Action. Hunchback Bill var på vej i stilling, på taget af den miderste bygning mod syd.

Følgende op i øst, fløj de 3 udstationerede ghouls i flæsket på de 3 warhounds, som var blevet sluppet løs af warrior priest’en Erenir Robertson og tøvende fulgte med på afstand; Kampen var sat ind. To kraftfulde hænder med flænsende negle omringede en af de løssluppende hunde og aflivede det stakkels kræ på den mest uhumane vis. Den tredje ghoul fik mødt sin overmand og blev slået omkuld af den anden warhound, som i blodrus efter at have set sin makker blevet revet fra hinanden.

Witch Hunters – The Dark Brotherhood:

Nerverne var løse på Witch Hunterne, men Witch Hunter captain, Cafadir Victus, opmundrede hans men og hunde til at blive i kampen. “PURGE THE UNDEAD FILTH!!!” Kom det pludseligt fra en flaggelant, som ud af ingenting sprang ind i kampen og fik en zombie slået omkuld, men ikke dræbt. En af hundende i den vestlige kamp, som blev inspireret af flaggelantens impulsive angreb, sprang fremover imod den enlige ghoul, som gik direkte i gulvet OUT OF ACTION!

Kampen fortsatte mellem zombierne, men lige meget hvad var der ingen som fik ramt på hinanden. I den østlige ende, var kampen mellem ghoulsne og de fremad springende hunde stadig igang, og en ghoul undveg et drabeligt bid fra en warhound, og faldt bagover og rullede undvigende rundt på jorden.

Alt imens kampen udkæmpede sig i fronten, var stategien lykkeds for Witch Hunter captain, Cafadir Victus og hans brother in arms, witch hunter, Adelas Srefnug, at finde kisten som det sidste hus på turen. Nu var det bare at tage turen tilbage hvorfra de kom, og sejeren ville være deres!

Tur 4:

Undead – Tha G/B-rave Looters:

Ghoulen mod øst kom op og stå igen, men ville komme til at slå sidst i kamp mod den savlende warhound.

Kæmpende videre i kampen med zombierne mod vest, fik de overmandet hundene, som røg OUT OF ACTION. Kampen dansede videre uden noget alvorligt.

Necromanseren, Dean de Bone og de to dregs Rumolus Bagdragger, Nicolas Schakotomb var ude af stand til at finde sig yderligere mål, så de bevægede sig langsomt ind mod midten.

Efter at have siddet i sit skjul indså Vampyren Von Sneider at hvis han ikke foretog sig noget ville Witch Hunterne løbe afsted med skatten og dette var IKKE en mulighed! Med et hurtigt tilløb gik Von Sneider, til angreb på den sidste warhound og huggede midt over med et velplaceret sving med sin Halbard.

Witch Hunters – The Dark Brotherhood:

Denne gang, kunne Witch Hunter captain, Cafadir Victus, ikke formå at holde moralen for sine folk, og fejlede rout testen – Kampen var forbi…

Tha G/B-rave Looters var vinderne og Von Sneider slog med et selvtilfreds stød, sin Halberd i jorden med skaftet med den ene hånd, og en anden hånd på hofterne. Smilende, så han Witch Hunterne pile afsted i frygt for deres liv…

One Response to “Første kamp: Undead vs. Witch Hunters”

  1. […] – Hidden Treasure – Tha’ G/Brave Looters wins! (Battle Report) […]

Leave a Reply